Dizajneri i arhitekti uvijek su u potrazi za nečim novim. Samo jedna misao pretvara se u ideju koja se oblikuje u projekat. Ali za realizaciju je potreban dobar partner. Dizajneri i arhitekti uvijek su u potrazi za nečim novim. Samo jedna misao pretvara se u ideju koja se oblikuje u projekat. Ali za realizaciju je potreban dobar partner. Dizajneri i arhitekti uvijek su u potrazi za nečim novim. Samo jedna misao pretvara se u ideju koja se oblikuje u projekat. Ali za realizaciju je potreban dobar partner.

Urbani dizajn

Dizajneri i arhitekti uvijek su u potrazi za nečim novim. Samo jedna misao pretvara se u ideju koja se oblikuje u projekat. Ali za realizaciju je potreban dobar partner.

Predstavljamo vam seriju proizvoda Concrete ® Urban Design koja je nastala u suradnji s vodećim europskim dizajnerima, arhitektima i urbanistima.
Unikatan know-how naše tvornice omogučava realizaciju najzahtijevnijih i hrabrijih pothvata. Stoga ako imate vlastitu viziju - javite se neam. Ako vi to možete zamisliti - vjerojatno to možemo napraviti od betona.