Više od pola stoljeća tvornica Hermann Rudolph Baustoffwerk bavi se proizvodnjom betonskih proizvoda. Imamo vlastiti know-how i zaista znamo sve specifične  detalje potrebne za izradu betonskih proizvoda najviše kvalitete.

Tehnologije betona

Više od pola stoljeća tvornica Hermann Rudolph Baustoffwerk bavi se proizvodnjom betonskih proizvoda. Imamo vlastiti know-how i zaista znamo sve specifične detalje potrebne za izradu betonskih proizvoda najviše kvalitete.

Svi elementi proizvedeni su od najkvalitetnijih vrsta betona i betona sa dodatkom staklenih vlakana.
Prilikom izrade poštujemo stroge norme kvalitete. Nakon lijevanja, beton sazrijeva u posebnim komorama a zatim se impregnira i po potrebi boja.
Elementi za penjanje su premazani posebnim CREFIX ®   materijalom za bolje prijanjanje, koji pruža i dugotrajnu zaštitu od vremenskih uvjeta.
Prednost betonskih proizvoda za dječja igrališta i sportske terene je očigledna, rok trajanja je praktično neograničen a vjerojatnost ozljeda je minimalna.

Elementi urbanog dizajna i proizvodi za interjere napravljeni su od staklo-betona, betona koji ne sadrži armaturu, a čija stabilnost i čvrstoća osigurava dodavanjem staklenih vlakana u procesu izrade.
Na taj način postižemo jedinstven, tanak i elegantan izgled naših betonskih elemenata.  
Neke od prednosti naših betonskih proizvoda su:Površine
Elemente za penjanje proizvode se u 4 različite izvedbe:
betonske povrsine
Start - glatka površina
All-round - blaga struktura prirodnog oblika
Special - vjerna imitacija alpske stijene za penjanje
Plus - izražena struktura s morskom tematikom - posebno atraktivna za djecu

CREFIX ® premaz
Za postizanje optimalnih koeficijenata trenja sve površine elemenata za penjanje premazane su CREFIX ® premazom.
Zbog sadržaja kvarcnog pijeska ovaj premaz je otporan je na sve vremenske uvjete i osigurava idealnu površinu za penjanje.
Sve elemente za penjanje mogu biti u boji po vašoj želji.